EEN PROFESIONELE WEBSITE
MAAK EEN GOEDE EERSTE INDRUK!

EEN RESPONSIVE DESIGN
In deze tijden kan je niet meer zonder responsive design. Iedereen kan tegenwoordig vanop verschillende devices naar jouw website komen surfen. Het is dus zeer belangrijk om een mooie, verzorgde en gebruiksvriendelijke site te hebben als bedrijf als mensen je online opzoeken. Als je voor responsive kiest dan kies je ook voor snelheid. Een mobiele website laad namelijk veelsneller als een desktop website

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE
Less is more! Het is zeer belangrijk om niet te overdrijven in de informatie die u naar de klanten stuurt. Als de website volstaat met informatie kan het gebeuren dat ze verdwalen en niet rap genoeg de gewenste informatie vinden, waardoor ze al rap verder naar een concurrent gaan doorklikken. Hierbij sta ik paraat om een mooi evenwicht te zoeken tussen de informatie en gebruiksvriendelijkheid.

EEN MOOI UITERLIJK
Als bedrijf wil je professioneel overkomen. Dit komt alleen maar tot recht als uw website eruit ziet als een pareltje! Met een grafische achtergrond ben je dus zeker verzekerd van een mooie en tevens gebruiksvriendelijke website. We zorgen er persoonlijk voor dat jouw klanten willen verder kijken wat uw allemaal te bieden heeft! We creëren een sfeer die perfect bij uw bedrijf past.

EEN CORRECTE PRIJS
Een mooie, gebruiksvriendelijke, responsive design website ... u zal waarschijnlijk al denken : dit kost me een fortuin! Niets is minder waar.  Vraag hieronder uw prijsofferte aan en u zal aangenaam verrast zijn. Garret verzekert een kwalitatieve website tegen een correcte prijs.

INTEGRATIE MET SOCIAL MEDIA
Dit is tegenwoordig een belangrijk middel om te communiceren met je klanten en doelgroep. Als je nog geen Twitter of Facebook account hebt, dan is het nu tijd om daar iets aan te doen. Het is een snelle en makkelijke manier om de producten en diensten van je bedrijf onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Wij zorgen ervoor dat ze makkelijk de weg vinden naar uw social media.

PRIJSOFFERTE AANVRAGEN

© GARRET 2016